BAR

Vi ønsker at skabe den absolut bedste smagsoplevelse for dig og dine gæster. Vi sammensætter en drinksmenu til dit arrangement hvor der er noget for enhver smag . Vi lytter også gerne til dine personlige ønsker, så udvalget af drinks er ideelt for netop dit arrangement.

Vi går aldrig  på kompromis med bartender-kunsten. To af vores grundlæggere er uddannede cocktailbartendere og ved præcis hvordan enhver drink skal smage og præsenteres. Der vil altid være én eller flere dygtige cocktailbartendere til dit arrangement,  eventuelt assisteret af sjus-bartendere alt afhængigt af drinks-udvalg og budget.

Lad os klare indkøb og transport, imens du slapper af. Vi køber kun de bedste råvarer og kvalitetsspiritus uden at tage overpriser. Du betaler os kun for vores kompetente service. Vi kommer med alt det rigtige udstyr og du skal hverken tænke på glas, kander, skåle el. anden service. 

Vi tilpasser os altid arrangementets omgivelser mht.  setup af bar. Vi serverer både indendørs og udendørs, og medbringer klapbord og andre remedier om nødvendigt. Frotæl os om dine forventninger til bar-setup, så finder vi en løsning. 

Du vælger selv om du vil have servering i cocktailglas* eller engangskrus. Ved valg af glas er det eneste krav, at vi skal have mulighed for at vaske glassene mellem hver servering. Uanset hvad du vælger vil dine gæster blive betjent  med et smil og højt serviceniveau. 

Se et udvalg af vores cocktails her

Cocktails
Mobilbar

*Ekstra udgifter kan forekomme.